16 februari 2009

Chris Brown o Rihanna

Ok, jag är en jävla bloggnörd... Läste Hollywoodspionens blogg för några veckos sen. Hon jobbar i en känd klädbutik i USA. Hon skrev att en dag var det, nu, omtalade paret Chris Brown o Rihanna inne o kollade kläder och att Rihanna var så dryg, kall o otrevlig. Både mot personalen i butiken o mot Chris. Hon skrev även att hon undrade varför han var med henne, hon verkade ju inte alls kul liksom.

Nu är då frågan; Spöade han henne för att hon är en biiiiacth eller var hon en biiiiatch för att han hade spöat henne innan?

Har hon blivit en sån äcklig diva av att vara känd så kanske hon förtjänade en box eller två. Slår han henne o hon inte är en äcklig diva utan arg på honom för att han slår henne så borde han helt enkelt kastreras.

Hittade en lite rolig video på En bekats blogg. Eller rolig o rolig men... Ahh, ni hajjar. Kundeinte kopiera den hit, så det fick bli en länk dit istället. Det blir han nog inte ledsen för.

Som det låter här så är det bara Chris som gjort fel. Som jag har läst nånannan stans så är det hon som typ varit otrogen på nån fest. Who knows. Sorgligt värre!

1 kommentar:

  1. Gillar du artisternas musik eller bara ryktena kring dem! =) Kolla gärna in min blogg med inspiration till ny och fräsch RnB-HipHop-Reggaeton om du gillar sånt! Hoppas du inte blir besviken. Peace & <3

    SvaraRadera